Welkom Charlie!

Op 9 Mei was het dan eindelijk zover. Wij konden onze nieuwe vriend Charlie ophalen uit het Dierentehuis Alkmaar. Charlie is een herdershond, een kruising tussen een Duitse herder en een Mechelaar. Hij ziet er mischien indrukwekkend uit, maar hij is echt een allemansvriend en doet geen vlieg kwaad.

Het was een lange en spannende reis voor Charlie, maar eenmaal aangekomen was het leed snel geleden. Hij voelt zich inmiddels helemaal thuis, en met het lekkere warme weer is de vijver natuurlijk helemaal geweldig.

Wij hebben een deel van de tuin afgezet zodat Charlie daar lekker kan rondrennen. Dat is voor onze gasten ook fijn, want Charlie is erg nieuwsgierig en komt graag even kennismaken en een knuffel halen. Maar wij begrijpen dat niet iedereen dit op prijs stelt. Op deze manier houden we het voor iedereen prettig.

Tot slot willen wij hierbij de Dierenbescherming Alkmaar bedanken voor de liefdevolle opvang en goede verzorging van Charlie. Jullie zullen ‘m vast missen! Wij hebben respect voor het goede werk dat jullie verrichten!

Dierenbescherming
Het bericht was gepubliceerd op 11 mei 2024.Het was opgeslagen onder:Geen onderdeel van een categorie, Huis het Einde, Massagepraktijk.