Het mooiste aan onze B&B zijn de mensen die er komen. Wij krijgen namelijk alleen maar leuke mensen. Het is altijd weer fijn om hier gasten te ontvangen. Want ook al zijn ze nooit eerder geweest, we weten zeker dat het aardige mensen zijn, en altijd met een interessant verhaal. En dat maakt dat wij altijd ons best voor ze doen.

En of ze het naar hun zin hebben gehad, dat weten we al voordat ze weer vertrekken. Daar hebben wij de recensies niet voor nodig. Dat vertellen de gasten ons zelf wel, met of zonder veel woorden.

Maar soms worden we toch verrast door een reactie achteraf. Dat was toen Mary-Lou en Benjamin hier waren geweest om er even een weekendje uit te zijn. Mary-Lou is de vrouw achter de “tijd voor mama” website, waar ze tips, producten en artikelen met je deelt die je helpen om jezelf niet uit het oog te verliezen. En daar had ze ook een verhaal geschreven over haar verblijf bij ons.

Je moet het verhaal zelf maar even lezen. Beter kunnen wij het niet verwoorden. Het is duidelijk dat ze heel erg hebben genoten. Het overkomt ons niet vaak dat gasten zulke mooie verhalen over ons schrijven, en daar worden wij toch toch wel even warm van.

En Mary-Lou, bedankt voor de tip over onze website. Je had groot gelijk dat hier wat aan gedaan moest worden. Wij zijn benieuwd wat je van deze nieuwe website vindt. Kom gerust nog een keer een weekendje langs om dat vertellen. Wij zien jullie graag weer!

Het bericht was gepubliceerd op 1 februari 2020.Het was opgeslagen onder:B&B, Huis het Einde.