Veluwezoom

Natuur

NP Veluwezoom

Geniet van geurende bossen en uitgestrekte heidevelden. Nationaal Park Veluwezoom is een must voor iedereen die van de natuur houdt.

Er is voor iedereen iets te doen. Je kan er wandelen en dieren spotten. Of als je meer van actie houdt, dan kun je de nieuwe MTB route rijden, met voor de die-hards de extra kom-bochten en pump-tracks. Maar ook op een gewone fiets kom je aan je trekken. Er is voor iedereen een prachtige route te rijden. Nationaal Park Veluwezoom ligt op een paar minuten fietsen van B&B Huis het Einde. Voor onze gasten staan er altijd een stel fietsen klaar.

Ook ligt B&B Huis het Einde aan een mooie wandelroute door de omgeving: het rondje Spankeren. Je wandelt langs de Gelderse Toren en door de bossen en velden in de omgeving. Even er helemaal uit en toch dichtbij.

NP Veluwezoom

Op de Posbank en de Loenermark vindt je uitgestrekte heidevelden. Deze zijn op z'n mooist als de heide in bloei staat, vanaf half Augustus to half September. Onze gasten Theo en Wilma hebben daar eind Augustus 2021 deze foto's van gemaakt.

Vanaf B&B Huis het Einde zijn de parken Veluwezoom en de Hoge Veluwe eenvoudig te bereiken. In het onderstaande kaartje staan de meest populaire bestemmingen met een routebeschrijving.

Sluiten
Get Directions
'; ';
Options hide options
Print Reset
Routebeschrijving ophalen ...

EVEN LEKKER ONTSPANNEN?

Laat je verwennen en geniet!

Reserveren