Huis het Einde Bed & Breakfast overview

Actief!

B&B Huis het Einde is omgeven door weelderige landgoederen en ligt aan het stroomgebied van de IJssel. Daarnaast is het Nationaal Park Veluwezoom vlak bij. Er zijn dan ook mogelijkheden te over om er aktief op uit te gaan. Of je nu wilt wandelen, hardlopen, een rondje fietsen of een MTB-trail pakken, het is hier allemaal mogelijk.

Om je op weg te helpen hebben wij hier een aantal mogelijkheden op een rijtje gezet. De routes staan in Komoot, zodat je ze eenvoudig op je mobiele telefoon kan laden, of overzetten naar je eigen favoriete navigatiesysteem.

Daarnaast liggen er in de B&B nog kaarten van de omgeving, en boekjes met tips en routes voor nog meer inspiratie!

Fietsroutes

Zin om te gaan fietsen? Wij hebben een aantal mooie routes verzameld. Deze zijn geschikt om te fietsen met een (elektrische) toerfiets of racefiets.

De routes staan in Komoot zodat je met de app eenvoudig de route kan volgen. Gebruik je een andere app of navigatiesysteem? Dan kun je het routebestand (gpx) downloaden en dit in je eigen navigatie laden.

Meer informatie

Mountainbike trails

De Veluwezoom staat bekend om zijn uitgebreide netwerk van MTB trails. Deze routes worden beheerd door Natuurmonumenten. Het is een combinatie van goed bereidbare gravelpaden, mooie single-tracks en technische stukken voor gevorderden. De routes zijn duidelijk aangegeven met bordjes. Om op de routes van Natuurmonumenten te rijden heb je wel een vergunning nodig.

Ook in de Loenermark zijn veel paadjes die je ook met een MTB kan rijden. Deze routes zijn niet gemarkeerd en niet zo bekend, maar wel leuk en uitdagend om te rijden. Wij helpen je graag met het plannen van een route in dit gebied. Je hebt dan wel fietscomputer met GPS nodig.

De routes staan in Komoot zodat je met de app eenvoudig de route kan volgen. Gebruik je een andere app of navigatiesysteem? Dan kun je het routebestand (gpx) downloaden en dit in je eigen navigatie laden.

Meer informatie

Wandelroutes

Er zijn volop mogelijkheden om te wandelen in de omgeving van B&B Huis het Einde.

Het Ommetje Spankeren (7 km) komt langs de B&B. Het is een ideaal rondje om de directe omgeving te verkennen.

In de nabije omgeving liggen diverse landgoederen waar je kunt wandelen. Je kan dan starten vanuit de B&B.

Iets verder weg ligt Nationaal Park Veluwezoom, en een aantal landgoederen die daaraan grenzen. Dit is een bijzonder mooi gebied waar je dan ook heerlijk kan wandelen. Je kan dan starten vanaf één van de vele parkeerplaatsen in het park.

Hieronder geven wij een aantal mooie routes ter inspiratie. In de B&B liggen kaarten en boekjes met nog veel meer mogelijkheden. Ook kan je de routes naar hartelust aanpassen en uitbreiden in een online routeplanner zoals Komoot.

wandelnetwerk veluwe

Met de wandelplanner kan je zelf eenvoudig een route samenstellen op basis van knooppunten in het wandelnetwerk Veluwe. De knooppunten zijn gemarkeerd met wit/blauwe bordjes met daarop het nummer. Ook staat dan aangegeven hoe je bij het volgende knooppunt komt.

Meer informatie