Zutphen

Activiteiten

Wellness

Lekker ontspannen in onze buiten jacuzzi, of genieten van een hete finse sauna. Het kan allemaal bij Huis het Einde. Wij bieden diverse arrangementen waarbij de massage kan worden gecombineerd met een hete sauna gang of een warm jacuzzi bad.

Meer informatie

Veluwezoom

Natuur

Geniet van geurende bossen en uitgestrekte heidevelden. Nationaal Park Veluwezoom is een must voor iedereen die van de natuur houdt. Er is voor iedereen iets te doen.

Meer informatie

Veluwezoom

Naturisme bij B&B Huis het Einde

Naturisme

Geniet van vrijheid, rust en ruimte in onze grote tuin. Het terrein van B&B Huis het Einde is omgeven door weilanden en bossen en biedt alle ruimte om ongestoord te genieten.

Meer informatie

Uit eten

Lekker uit eten? Er zijn diverse restaurants in de omgeving te vinden. Ook kun je maaltijden afhalen of laten bezorgen. Op deze pagina hebben wij een aantal van de mogelijkheden op een rijtje gezet. Mocht je niet weg willen, en toch lekker willen eten in een sfeervolle omgeving? Dan serveren wij een maaltijd in de […]

Meer informatie

Actief!

In de nabije omgeving zijn volop mogelijkheden om er aktief op uit te gaan. Om je op weg te helpen hebben wij een aantal mooie wandel en fietsroutes voor je op een rijtje gezet.

Meer informatie

EVEN LEKKER ONTSPANNEN?

Laat je verwennen en geniet!

Reserveren